Grandesque 2022

Grandesque

Wise Fools

Välkommen in i den klassiska cirkusens underbara värld med lejontämjare, stark kvinna och magiker. Men rollerna till trots… i den här cirkusen är inte något som det brukar vara. Lejontämjningen går inte som planerat och något alldeles särskilt hittas under magikerns mantel. Och hur fick egentligen den starka kvinnan sina krafter?

Denna underhållande föreställning är tack och lov utan riktiga lejon men full av dansakrobatik, hopprep, mänskliga pyramider och komisk magi! Här leker artisterna med den traditionella cirkusens konventioner och vänder upp och ner på saker och ting. Resultatet blir en hisnande cirkusshow för hela familjen.

Wise Fools är en finsk/sydafrikansk kvinnlig cirkustrio. Valpuri Kaarninen och Maria Peltola startade cirkus i finska Sorin Sirkus medan Jaimee Allen började cirkus i Zip Zap Circus i Kapstaden i Sydafrika. Alla fick sin yrkesutbildning i École Superieure des Arts du Cirque (ESAC) i Belgien. De har vunnit en silvermedalj på Festival Mondial du Cirque de Demain i Paris, och turnerat med Cirque du Soleil.

På scen: Valpuri Kaarninen, Maria Peltola, Jaimee Allen
Längd: 30 minuter
Publik: Alla åldrar
Språk: Inget tal
Fotograf: Wisefool

Scen:
Bagarmossens Folkets hus, Lillåvägen 44, Bagarmossen
Datum och tider:
Söndag 13 februari kl 16:00  Slutsålt!
Onsdag 16 februari kl 16:00 Slutsålt!
Biljettpris:
Vuxna 150 kr
Barn under 16 år eller vuxna över 65 år, 50 kr
Köp biljett