Kasta loss 2022

Kasta loss

Angela Wand

I Kasta loss bjuder en kapten, ett ovanligt skepp och ett outgrundligt hav på hisnande äventyr och magi. Med på färden är också papegojan Allan och runt skeppet simmar valar och delfiner. Självklart vill kaptenen berätta om hur hon räddade skeppet från den onda bläckfisken. Resan går genom en storm av längtan, mod och mycket humor. 

Under detta 35 minuter långa äventyr väcks frågor om havet och allt spännande som finns under ytan och om havet som varit människans transportsträcka för att upptäcka nya länder och kulturer. Så på med flytvästen för nu blir det avgång!

Angela Wand är en amerikansk scenkonstnär, komedienn, cirkusartist och clown som kom till Sverige för 20 år sedan. Hon är också seglare och älskar havet! Angela har tidigare arbetat med bland andra Cirkus Cirkör, Joe Labero, Burnt Out Punks, Ruby Rose Productions, Uppsala Stadsteater, Stockholms Stadsteater, Clowner utan Gränser och SVT.

Artist: Angela Wand
Regi och manus: Jimmy Meurling
Längd: 35 minuter
Publik: Barnföreställning (7–12 år)
Språk: Inget tal
Fotograf: Alex Hinchcliffe

Scen:
Huddinge kulturhus hos Folkes, Sjödalstorget 1, 1 tr upp, Huddinge Centrum
Datum och tider: 
Fredag 18 februari kl 18:00 Tillfälligt slutsåld! Det går att skriva upp sig på väntlista genom att klicka på röda knappen nedan.
Biljettpris:
Gratis
Väntlista