KK 2.0 2022

KK 2.0 (Work in progress)

Kaaos Kaamos

Vad har den stora natten, mörkret och kylan för effekt på oss människor? Inspirerad av den nordiska vintern bjuder fem artister på par- och luftakrobatik. Med hjälp av en så kallad cradle, en luftvagga i form av en stor rektangulär ram, svingar, kastar, flyger och fångar de varandra och skapar ett universum där även det svåra och läskiga får ta plats. 

Den intima känslan förstärks genom föreställningens speciella format – det så kallade promenadformatet – vilket betyder att publiken inte sitter stilla på stolar utan rör sig runt artisterna.
Presentationen är en work in progress – en förhandstitt inför premiären senare i vår. Därför: vill du bli först med att se det senaste inom hisnande par- och luftakrobatik samtidigt som du tar en liten kort “inomhuspromenad” är detta föreställningen för dig.

Kaaos Kaamos startades 2016 och är en grupp akrobater med olika bakgrunder som träffades efter sina utbildningar i Frankrike, Finland, Sverige och Belgien. Deras första föreställning “Babel, Glöm” nådde direkt en stor publik och spelade mellan 2017-2021 i fjorton länder.

Artister: Erik Glas, Anouck Le Roy, Felix Zech, Amir Guetta, Maximo Occhipinti
Längd: 35 minuter
Publik: Vuxen publik, ingen åldersgräns
Språk: Inget tal
Fotograf: Cosmin Cirsea

Scen:
Riksteatern, Hallundavägen 30, Hallunda
Datum och tider:
Onsdag 16 februari  kl 20.00  
Torsdag 17 februari kl 16.30 
Biljettpris:
Gratis 
Boka 16 februari
Boka 17 februari