Outlines 2022

Outlines

Face First

43 procent av våra dagliga beteenden utför vi omedvetet och av vana, formade av uppväxt och erfarenheter. Hur visar sig det i cirkusmanegen? Gömmer sig vanor och ovanor backstage, eller står de mitt i strålkastarljuset? 

Föreställningen Outlines utspelar sig i periferin av det medvetna. Med livemusik och nycirkus i världsklass: hisnande akrobatik i luften såväl som på marken, med jonglering, balans och sina egna kroppar tänjer Face First på gränserna för vad vi tror är fysiskt möjligt och försöker bryta mönstren.

Kompaniets namn Face First kommer från viljan att handlöst kasta sig ut i det okända, men även att få vara sig själva och inte bara en utbytbar kropp på en scen eller ett ansikte dolt bakom en mask. Face First består av cirkusartisterna Manda Rydman, Oscar Karlsson, Anton Graaf, Sarah Lett och Gustaf Rosell som tillsammans har jobbat med prestigefyllda kompanier som Cirque du Soleil, The 7 Fingers, Cirque Eloize, Cirkus Cirkör samt på Stockholms Stadsteater och Folkoperan.

Musiken är skriven och framförs live av keyboardisten Mikaela Hansson som jobbat med artister som t. ex Fever Ray, Seinabo Sey, Markus Krunegård och Lykke Li.

Artister: Sarah Lett, Anton Graaf, Manda Rydman, Oscar Karlsson, Arttu Lahtinen
Musik: Mikaela Hansson
Regi: Philipp Boë
Längd: 90 minuter + paus
Publik: Från 7 år
Språk: Inget tal
Presenteras på CirkusMania med stöd av:
Region Stockholm, DANSISTAN/CIRKUSISTAN
Fotograf: Sofia Kallner

Scen:
Kulturhuset Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17, Nacka
Datum och tider:
Fredag 18 feb kl. 19.00 
Lördag 19 feb kl 19.00
Biljettpris:
225 kronor ordinarie pris
190 kronor för barn upp till 18 år
190 kronor för pensionärer

Köp biljett