fbpx

Marta Alstadsæter & Kim-Jomi Fischer – Engel

Marta Alstadsæter & Kim-Jomi Fischer
Engel

Varifrån kommer våra tankar? Engel är en performance om inre kamp och beslutsfattande. Se en cirkusakrobat och en dansare smälta samman i en fysisk dialog där de genom konstant förflyttning av vikt, riktning och rörelse ställer frågor om medvetandet.

Cirkusartisten Marta Alstadsæter och dansaren Kim-Jomi Fischer möts mellan genrer och skapar sig ett eget konstnärligt uttryck. Sedan år 2015 har de jobbat med ambitionen att presentera ett detaljrikt innehåll av hög kvalitet som är inkluderande och intressant för en bred publik.

Medverkande:
Koncept, koreografi och artister på scen: Marta Alstadsæter, Kim-Jomi Fischer
Dramaturgi och mentorskap: Petra Eikelenboom, Piet Rogie, Merel Heering
Musik: Rutger Zuydervelt (Machinefabriek)
Texten i föreställningen är baserad på ett utdrag från Anil Seths essä Guardian science weekly big unknown: What is consciousness?”
Ljusdesign: Loes Schakenbos
Med stöd av:
Dansateliers, Podium Bloos, Festspillene i Nord-Norge, Dansearena Nord, Eilertsen & Granados Teaterkompani, Scenekunst i Nordland, Performing Arts Hub Norway, Fond for lyd og bilde Kulturrådet (Norge), Norwegian ministry of foreign affairs, Performing arts hub Norway. Presenteras på CirkusMania i samarbete med Teater Reflex och ABF Stockholm.
Tid:
Torsdag 14 februari
kl 19.00
Plats:
Teater Reflex
Kärrtorpsplan 14, Kärrtorp
Publik: 
Rek. från 8 år
Biljettpris:
120 kr

Köp biljett