Virginia Librado Gallego – Smaka på clown!

Smaka på clown!
Helgkurs för nybörjare

En helgkurs för alla som är nyfikna på clownteknik och vill bli överraskade av den mest roliga, galna och uttrycksfulla sidan av sig själva. Genom denna provsmakshelg får du prova på clown genom din egen personliga upplevelse och i en vänlig atmosfär. Lek, bryt mot reglerna, skratta och koppla bort från vardagen – få med dig hem ett recept för att se världen fylld med oändliga roliga möjligheter!

ClownFi är en plattform för skapande och utveckling av clown. Genom att arrangera kurser, professionell träning och olika evenemang vill ClownFi sprida kunskap om clown. Organisationen skapar en mötesplats för både professionella och publiken, där man tillsammans närmar sig denna fantastiska konstform.

Kursledare tillika grundare av ClownFi är Virginia Librado Gallego, skådespelerska, cirkusartist och clown som reser runt i världen med egna föreställningar. Hon har ständigt fortsatt att lära sig hos olika clowner och fysiska teaterlärare, och har utvecklat sin egen filosofi och metod för sin passion.

I samarbete med ABF Stockholm.

OBS! Inställd workshop