Filmvisning – Cirque du Soleil – Worlds away

Filmvisning
Cirque du Soleil – Worlds Away

Ta del av en magisk värld och fantastiska framträdanden på ett sätt du aldrig sett dem tidigare! De visionära filmskaparna James Cameron (Avatar) och Andrew Adamson (Shrek) ger dig ett spektakulärt filmäventyr som inte liknar någonting du sett tidigare. Hoppa, flyg, simma och dansa med de legendariska artisterna i Cirque du Soleil när de tar med sig ett ungt par på en magisk resa till en annan värld bortom fantasins gränser. 

Cirque du Soleil är en av världens främsta cirkusar. Den är baserad i Montreal i Kanada och grundades 1984 av två gatuartister, Guy Laliberté och Daniel Gauthier. Idag är de en gigantisk scenkonstproducent med 1600 anställda jorden runt. Att inte använda en manege eller djur bidrog till att göra Cirque du Soleil till den moderna cirkus som den är i dag. Varje uppträdande är en blandning av cirkustyper från hela världen, uppbyggda kring ett tema.

Medverkande
Stjärnorna Erica Linz och Igor Zaripov har huvudrollerna och filmen har med bitar från föreställningarna O, Mystère, Kà, Love, Zumanity, Criss Angel Believe, och Viva Elvis.
Tid:
Torsdag 13 februari
Kl 19.00
Plats:
Vallentuna kulturhus
Allévägen 1, Vallentuna
Längd:
90 min
Publik: 
För alla åldrar (från 7 år)
Språk:
Engelska, svensk text
Biljettpris:
Gratis, biljetter hämtas i biblioteket i Vallentuna kulturhus